Stress less

Stress less

Stress less – ta kontroll ved bruk av EFT og eteriske oljer

Dato: 26.02.19

Kl:18.00-20.30

Pris: 250 kr
*kaffe og te inkludert i prisen, gratis parkering

I en passende mengde kan stress være positivt og nødvendig, fordi det øker evnen vår til å løse problemer. Men blir det for mye av det, kan det sette helseskadelige spor.

Lær deg om enkle EFT og Psy Tap teknikker og om bruk av eteriske oljer for å kontrollere stress.

Edith A. Moik, sertifisert klinisk hypnose, EFT og Psy Tap og AromaTouch terapeut fra atHandTherapy, vil guide deg gjennom og lære deg noen enkle selvhjelpsverktøy som du kan bruke hvor og når som helst ved behov.

Samlingen avsluttes med en trygg, behagelig og meget avslappende gruppe hypnose.


SLIK MELDER DU DEG PÅ KURSET:

Send tekstmelding «Stressless» med ditt navn og email adresse til 91137089

ELLER

Påmeldingskjema: https://athandtherapy8100.setmore.com/bookclass

Påmelding er bindende og kurs plass betales på Vipps til 91137089. Merk betaling med «Stressless»

Hvis du lurer på noe er det bare å kontakte oss på epost post@athandtherapy.com


*EFT – Emosjonell Frihet Teknikk eller som noen kaller det for psykologisk akupunktur – eldgammel kinesisk medisin har identifisert 20 meridian punkter spredd rundt på menneskekroppen. Vi kan “banke” lett på dem for å stimulere dem. Den teknikken kaller vi EFT, . Vår livskraft strømmer gjennom disse energi punktene, akkurat som strøm gjennom strømledninger. Blokkering i livskraften kan oppstå av negative hendelser og følelser som forstyrrer hjernens og kroppens naturlige flyt av elektrisitet. EFT løser opp blokkeringene som har oppstått i energipunktene og livskraften får strømme fritt igjen. Kroppen og hjernen gir slipp på innelåste følelser. EFT intigrerer deretter nye handlingsmønster og tankemønster som er positive og støttende for deg.

*Psy Tap – psykomotoriske teknikker og prinsipper – enkle og raske selvhjelpsverktøy du kan ta i bruk når og hvor som helst.

*Hypnose er utmerket og ikke invasiv terapeutisk verktøy og det som er fantastisk ved denne er at hypnose ikke er bare forbeholdt terapeuter.
Alle mennesker faller naturlig inn i hypnotisk transe. Når vi sitter og dagdrømmer for eksempel, eller “forsvinner inn i en film” på TV. Under hypnose tas oppmerksomheten bort fra vårt bevisste sinn og underbevisstheten tar over.
Vårt bevisste sinn er mer kritisk enn det underbevisste. Derfor kan man under hypnotisk transe gi seg selv positive afirmasjoner for å forandre på uvaner osv. Dette fordi bevisstheten mer eller mindre blir satt ut av spill og de positive afirmasjonene går direkte inn til den mindre kritiske underbevisstheten.

Ta en dårlig idrettsutøver som eksempel. Det er en kjent sak innen idrettspsykologi at det å tro at man kommer til å vinne neste løp faktisk øker sjansene for å vinne.

Vel møtt!