Om oss

Senter for kurs, foredrag, behandling og andre aktiviteter til «Inspirasjon og Livsglede».

Kontaktpersoner

Om oss Tone Merete Åkerlund

Tone Merete Åkerlund

Gründer / Daglig Leder
Tlf: 415 12 977
E-post: tone@livsgledeforalle.no

En 10 år gammel drøm har blitt til virkelighet. Nå står lokalet klart til å arrangere kurs, møter, undervisning og foredrag, som skal inspirere til bedre helse for kropp, sjel og sinn, og føre til positive endringer som gir livsglede. Samtidig har jeg fått noen fantastiske arbeidskolleger som inspirerer, respekterer, støtter og utfyller hverandre.

Etter å ha ”møtt veggen” i 2003 opplevde jeg personlig å få veldig god hjelp fra det etablerte helsevesenet og samtidig ble jeg introdusert til det alternative. Hvor jeg fikk Reiki, gikk kurs som ”Tankens kraft” og tok ”Meditasjonskurs”. Her lærte jeg å snu negative tankemønstre, og lærte meg ”å puste”, og lytte til meg selv. Senere har jeg avlagt eksamen i ”Anatomi, Biologi og Fysiologi” og mottatt kursbevis som Inspirerende Coach. Selv har jeg et holistisk syn på tilværelsen, og tror det er viktig å se hele mennesket.

Derfor ønsker jeg å være en brobygger mellom det etablerte helsevesenet og det alternative. Jeg personlig er av den oppfatning at vi trenger dem begge.

Å få se mennesker komme hit å gå med et smil rundt munnen, med følelsen av å ha fått en opplevelse eller blitt inspirert i hverdagen, gir meg en fantastisk Livsglede.

om oss Anette Åkerlund

Anette Åkerlund

  • Utdannet omsorgsarbeider
  • NNH godkjent Biopat (udannet ved Tunsberg medisinske skole)

Tlf. 918 78 677
E-post: anette@livsgledeforalle.no (Livsglede for alle)
E-post: anette_aakerlunds@hotmail.com (Helhetlig Helse – Biopat Anette Åkerlund)

Hos Livsglede for alle jobber Anette som kontor/administrasjonsmedarbeider, tilrettelegger, arrangør, medhjelper ved utleie av lokaler og arrangementer. Samt medhjelper ved produksjon og distribusjon av brødmiks.

Utenom driver hun klinikken Helhetlig Helse- Biopat Anette Åkerlund som leier lokale hos Livsglede for alle.

Der benytter hun seg av Biopati (biologisk medisin) som er en naturmedisinsk analyse og behandlingsmetode som brukes til å gjenopprette balanse og likevekt i kroppen. Som Biopat har hun fokus på å finne årsaken til hvorfor og hvordan sykdommer/ubalanser oppstår.

På bakgrunn av grundig gjennomgang av sykehistorie (anamnese), blodanalyser, irisanalyse, tungeanalyse, fotsone og øreakupunktur mm. lager hun en biopatisk protokoll spesielt tilpasset hver enkelt. Denne inneholder kostholdsråd og anbefalte naturpreparater som kan hjelpe kroppen å regenerere.

Lyst å lese litt mer om hva biopati er, kan du trykke på linken her.

Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon for mer info, spørsmål eller timebestilling.

Adresse

Livsglede for Alle AS

Bedriftsveien 15

4313 SANDNES

Org.nr: 994164384

Kontakt oss

Send oss en e-post eller kontakt oss direkte via skjemaet under

Send e-post post@livsgledeforalle.no