Nybegynnerkurs i Taiji

Nybegynnerkurs i Taiji

Dato: mandager: 07.01 – 11.03 (10 uker)

Kl 18.00 – 19.30

Pris: 1.700,-

Arrangør: Kundalini Yoga, Qigong og Meditativ Healing

Lærer: Sølvi Vea, under opplæring hos Norsk Taiji Senter.


Taijiquan har røtter flere tusen år tilbake i Daoismen (Taoismen), og er en kinesisk kampkunst med sofistikerte teknikker for å styrke kropp og psyke. På dette kurset vil vi praktisere Cheng Mang Ching 37 form Yang stil. Vi vil systematisk gå gjennom en bevegelse om gangen. På denne måten vil alle kursdeltagere ha mulighet til å lære 1. termin av formen som tilsammen har 4. terminer.

Det krever et høyt nivå av tilstedeværelse for å mestre taijiquan. Denne evnen utvikler vi gjennom stadig repetisjon av bevegelsene/stillingene og regelmessig praksis. Etter hvert vil det å gå gjennom formen bringe deg inn i en meditativ tilstand og dyp heling av kropp og sinn kan finne sted. Det høye fokuset på presisjon og bevissthet øker vår kapasitet til å opprettholde en høyere bevissthet i møte med hverdagen og de utfordringer den bringer. Kroppen blir sterkere og mer avslappet, spenninger slipper taket, balansen og koordinasjonen blir utviklet og vi får mer kontroll over tankene våre.

Taijiquan er en spennende prosess som bringer mye glede, og er en praksis som passer de fleste uansett alder og utgangspunkt.

Kurset går over 10 uker.
Oppstart: Mandag 7. januar – 11. mars.
Tidspunkt: Kl. 18.00.
Varighet: 1.5 time og avsluttes med en kopp te i hverandres hyggelige selskap.
Pris: kr. 1700.
Bindende påmelding innen 4. januar til solvivea@hotmail.com

For spørsmål, ta kontakt med Sølvi. Epost: solvivea@hotmail.com eller tlf. 930 69 676

Hjertelig velkommen til en spennende og nærende start på 2019!