Livsberikende dialog med barn – 2timers innføringskurs

Dato: 30.11 Kl:17-19

Sted: Bedriftsveien 15, 4313 Sandnes (lokalene til livsglede for alle)

Pris: Kr 400,- for enkeltpersoner, kr 600,- pr par. Vipps eller faktura.

Påmelding: post@ullenes.no, før 28. november kl 12.


Synes du det noen ganger er krevende å få til den gode dialogen med ditt barn eller tenåring? Blir det iblant mer stress og kav enn du kunne ønske deg? Kanskje også slitsom krangling? Erfaring viser at du/dere ikke er alene. Dette er noe mange foreldre kjenner seg igjen i.

Heldigvis går det an å lære seg noen ferdigheter som kan bidra til økt kontakt, forståelse og glede. Kontaktskapende kommunikasjon er en måte å kommunisere på som er nærende og som kan bidra til en vinn/vinn situasjon for begge parter. Det er basert på arbeidet til den anerkjente, amerikanske psykologen og konfliktmekleren Marshall B. Rosenberg. Les gjerne mer her: https://heart2heart.academy/om

På dette 2-timers innføringskurset får du en grunnleggende innføring i noen sentrale prinsipper for Kontaktskapende kommunikasjon. Det er også rom for å stille spørsmål og få med konkrete tips hjem.

Arbeidsformen i kurset er en kombinasjon av teori, dialog, refleksjon og øvelser. Du velger selv hva du vil dele, og hvor aktivt du vil delta.

Kursledere er Anniken Poulsson Beer og Trond Ullenes.

Les mer om oss her: https://heart2heart.academy/faglig-forankring