FLP - Din Skjebne Din Fremtid

FLP – Din Skjebne Din Fremtid

Dato: 1 – 3.06.18

Klokkeslett:
Fredag 16.30 – 22.00
Lørdag 10.00 – 18.00
Søndag 10.00 – 18.00

Pris: 5.900,-

Arrangør: SuperPotensial


FLP; Future Life Progression. Istedenfor å jobbe tilbake i tid som vi gjør med regresjon, så får vi vårt ubevisste sinn til å reise fremover i tid. Høres dette uvirkelig ut? Høres det spennende ut? Ja, jeg vet. Anne Jirch, grunnlegger av metoden kommer til Norge for å holde ett ekslusivt kurs for SuperPotensial Akademiet. Anne Jirch er en verdenskjent forfatter og i tillegg holder kurs rundt i hele verden. Med sine 20 års erfaring vil hun vise deg med sin innsikt og erfaring hvordan denne prosessen fungerer og hvorfor den fungerer, og hvordan du kan ta den i bruk i ditt eget liv. Det handler ikke om å være synsk. Det handler om å aktivere den enorme kraften og potensial i vår underbevissthet. Underbevisstheten vet. Den jobber på ett nivå vår logikk ikke forstår. Vi kan få tilgang til denne informasjonen med FLP teknikker som du lærer på kurset.

Basert på hvor du er nå i livet ditt psykisk og fysisk, og de valgene du har tatt frem til nå; dette har en innvirkning på fremtiden din? Enig? Livet ditt er ikke tilfeldig. Ditt fokus i det daglige livet sår frø for ditt fremtidige liv. Sår du ett epletre frø, og du vanner og nærer det frøet over tid så vil det vokse ett epletre. Man kan ikke forvente en tomatplante eller plommetre. Slik er det med våre tanker og følelser; de påvirker hva som spirer og gror i fremtiden vår.

Fremtiden vår er ikke fastsatt på noen måter. Konsekvensen av hvordan du lever livet ditt nå fører ikke bare til ett utfall. Livet er for intellektuelt og komplisert til slik enkelhet. Det er flere alternativer, men de fører i bunn og grunn til det samme resultatet, bare på forskjellige måter. Det finnes flere veier til Rom.

Når vi får innblikk i fremtiden vår og vet mer om hva som ligger i vente så vil dette gi oss en enorm klarhet i hva konsekvensen av vår nåværende mentale, emosjonelle, fysiske og spirituelle tilstand fører oss. Hvis fremtiden ikke ser attraktiv ut så kan vi få innblikk i hvilken endringer vi trenger å gjøre her og nå. Ser fremtiden vår attraktiv ut så får vi innblikk i hva vi trenger å fortsette med for å komme oss der.

Dette er ett kurs for egen selvutvikling og for de som ønsker å jobbe med det. Du blir sertifisert FLP practitioner av Anne Jirch etter fullført kurs og innsendt oppgave. For å motta kursbevis så kreves det at du øver deg på to stk «prøvekaniner» etter kurset, sender oss en rapport (du får instruksjoner for hvordan du gjør dette). Vi godkjenner rapporten fortløpende, og sender deg kursbeviset pr post.

Hvis du lurer på noe før du melder deg på så er det bare å kontakte oss på epost post@superpotensial.no. Hvis du vil snakke direkte med meg; send en sms til 99712850 om hva det gjelder og jeg ringer deg tilbake.

Skinn lyset ditt.

Fra Hjerte,
Kenneth og Monica – SuperPotensial