bevegelse

Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking

Dato: 19.10-20.10.19

Kl: 10- ca 15.30 (begge dager)

Pris: 1600,-


Kjøp billetter HER


Vi ønsker deg varmt velkommen til en helg full av glede, sunnhet og velvære!💃🤗❤️

På programmet har vi satt sammen våre lidenskaper av bevegelse og helse, som vi ønsker å dele med deg!


🥬Fermentering: Har du lyst til å mestre kunsten å fermentere, og samtidig lære om hvilke gode egenskaper fermentert mat har og kan tilføre kroppen vår?Ved å følge noen svært enkle steg, kan du fermentere hva som helst og få enda mer glede av maten du spiser.Vi fermenterer kål (sauerkraut)og Kombucha.


🍰RAW Food kake baking: Har du lyst til å lage helt RÅ kaker, som ikke bare smaker godt og ser nydelige ut, men som også er sunne for kroppen? Igjen, ved å følge noen enkle steg, kan du lære å trylle på kjøkkenet!

I tillegg til å lage mat, spise i fellesskap og lære litt om hvordan den oppfører seg i kroppen vår, ønsker vi å dele vår glede for bevegelse.


🧘‍♀️💃Yoga og Samba: Yoga og brasiliansk samba står på menyen, og vi skal både strekke, bøye og tøye, og lære å svinge på hoftene til karneval rytmer! Vi har det kjempe gøy samtidig som vi får oss en god treningsøkt.


💆‍♀️Hele helgen avrundes med en herlig avspenning og lett skuldermassasje.
Målet er at du etter denne helgen vil føle deg avslappet, full av ny inspirasjon og glede!❤️


Og det beste er, du behøver ingen forkunnskaper!


Du får med deg hefte med informasjon om fermentering og oppskrift på fermentert kål og kombucha, oppskrift på enkel raw food kake og tips til variasjoner.
En får også med seg scooby til å kunne fortsette å lage kombucha når en kommer hjem og glass med egenlaget sauerkraut.Litt om oss arrangører:

Jenny: Yoga lærer RYT 200 fra yogaworks. Jeg er blant annet utdannet innen idrett og pedagogikk, personlig trener og instruktør. Jeg har 20 års erfaring med undervisning, opptredener og vil lede deg trygt gjennom treningen. Jeg danser og underviser samba profesjonelt, og er med i paraden under det kjente karnevalet i Rio de Janeiro som foregår hvert år i februar. Jeg er brennende opptatt av helse og studerer biopati sammen med Anette.


Anette: Biopat student ved Tunsberg Medisinske Skole, jobber også hos Livsglede for alle som medhjelper, planlegger og arrangør av forskjellig arrangementer. Hvor målet vårt er å arrangere kurs/workshoper, foredrag til inspirasjon og livsglede. Jeg brenner for å kunne inspirere til en god helhetlig helse og kunne bruke min egen helsereise til å hjelpe andre.
Kom alene eller ta med en venn, og et åpent sinn.Oppsettet for Workshop helgen:

Program Lørdag:
Samba

Tema Lørdag:

RAW Food kake baking

Lunsj

Vinyasa Flow Yoga

Program Søndag:

Samba

Tema Søndag:
Foredrag om fermentering, og fermentering av surkål og Kombucha.

LunsjYin Yoga


Påmelding:

Begrenset antall – 15 stk

Kjøp billetter HER


Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Jenny & Anette❤️