Foredrag: “Det handler ikke om hva du er, men hvem du er og hvilke kvaliteter du har!”

Dato: Fredag 15.09 Kl.19-20

Sted: Livsglede for alle, Bedriftsveien 15, 4313 Sandnes

Påmelding via linken : Foredrag med foredragsholder og motivator Elin Lien | Merete Stokkenes (merete-stokkenes.no)

Pris: 300kr


Det handler om deg!

Ditt forhold til deg selv, andre mennesker og dyr rundt deg.

Har du en drøm du ikke tørr tro på fordi du ikke tror på deg selv?

Du er god nok med alle kvalitetene og egenskapene du allerede har.

Alt starter med deg!

I samarbeid med både dyr og mennesker, handler det om hvordan du bruker dine kvaliteter og egenskaper til å skape glede, samarbeid og bidra til utvikling i ønsket retning. Om du er instruktør, utøver, har hund/hest som hobby eller om du bare ønsker en kveld med refleksjon og selvutvikling, kan dette foredraget med Elin Lien være for deg.


Elin vil gi deg et innblikk i et liv hvor andre har definert alle mulige merkelapper på hvordan hun er og bør være. Gjennom hele livet har hun fått spørsmålene: Er du gutt eller jente du da? Dette er jentedoen – har du gått feil? Kan du ikke bare klippe deg litt mer feminint? Kan du ikke bruke litt finere klær? Du må jo gjøre sånn… eller sånn.. Disse spørsmålene, kommentarene og merkelappene som blir satt på oss gjør noe med oss.

Hvordan forholder du deg til dine merkelapper?

Vil du ha disse?

Hvem har definert hvordan disse båsene/merkelappene skal være?  

Hvem definere hvem du skal være som person?

Hvem ønsker du å være som hundefører, hestetrener, leder, medmenneske eller instruktør?

Hvordan forholder vi oss til alle «fasitene» som blir presentert hele tiden?

Gjennom sitt foredrag ønsker Elin å kunne bidra til å hjelpe deg å bli mer bevisst på alle båsene/merkelappene som settes rundt oss og på oss.

Du vil lære hvordan forholde deg til disse merkelappene og samtidig utvikle deg ut i fra egne kvaliteter og egenskaper. Hvordan du kan stå trygt på egne ben og i egen integritet uten at det skal fremstå som du har en fasit eller virker belærende, men faktisk har tro på seg selv.

Det du har fokus på får du mer av, og Elin vil ta deg gjennom både erfaringer og eksempler på hvordan du kan være mer tilstede her og nå, ha fokus på de viktige tingene, ikke minst hvordan ha fokus på det du har lyst til å få til/lykkes med.


Om foredragsholder:

Elin har jobbet aktivt med hund siden 1998 og har konkurrert både i lydighet, bruks og rallylydighet med egen hund. Hun har drevet eget oppdrett innen flere hunderaser og har utdannelse både i mentaltesting av hund, etologi og flere adferdskurs. Elin er svært opptatt av hvordan få frem best mulig samarbeid mellom hund og fører slik at vi kan skape et best mulig liv for våre firbeinte venner. Hun har også mye erfaring med hest og andre husdyr.

Hennes yrkeserfaring er innen ulike fagområder i politiet og jobber pr. nå i Politidirektoratet utenom egen kursvirksomhet. Hun har flere lederutdanninger, mastergrad i ledelse og erfaring fra lederstillinger både i politiet og i sivilt næringsliv.

Det vil etter foredraget være muligheter for å stille spørsmål.

Hjertelig velkommen