kolesterol

Fulltegnet! Kurs: Nytt blikk på autoimmun sykdom

Dato: 19. juni

Kl: 18.00 – 21.00

Pris: Fulltegnet


Dr. Hexebergs klinikk ønsker velkommen til kurs i Sandnes!

Arrangør: eventas.no

Billetter kjøpes her!


Mange som har en eller flere autoimmune sykdommer, får beskjed av legen sin om at kosthold ikke har noen betydning for sykdommen. Jo, det har det, sier legene Sofie og Erik Hexeberg, som har spesialisert seg på behandling av disse sykdommene ved hjelp av kostholdsendringer. Du kan bli kvitt den kroniske betennelsen og få en mye bedre hverdag med mindre medisiner, kanskje bli helt frisk, ved å spise betennelsesdempende (antiinflammatorisk) mat.

Legene Sofie og Erik Hexeberg har lang erfaring i kostholdsbehandling av en rekke betennelsestilstander som fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, autoimmun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. På dette kurset får du en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester. Du vil få kunnskap om individuell kostholdbehandling av betennelsessykdommer. Du vil også få tips og råd om hvordan du kan spise for å forebygge/behandle betennelsestilstander i kroppen din.

Ønsker du å gi deg selv eller noen du er glad i en ny start? Bli med oss på kurs!


Kursledere og foredragsholdere:

Lege dr. med. Sofie Hexeberg, kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring, og lege dr. med. Erik Hexeberg, spesialist i indremedisin. Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk og er særlig opptatt av hvordan riktig mat kan gi bedre helse. Sofie har utgitt en rekke bestselgende bøker om helse og kosthold, med et samlet opplag på over 150 000 eksemplarer.


Ny bok lanseres 4. mars!:

  • Spis mat som reparerer tarmen
  • Slukk brannen i kroppen
  • Få en bedre helse
Nytt blikk på autoimmun sykdom
Bruk mat som medisin! En praktisk veiviser