Thor Foseid

Foredrag med forsker, forfatter og ernæringsterapeut Thor Foseid

Dato: 25.05.16

Kl: 18.00 – 21.00

Pris: 280,-

Arrangør: Livsglede for alle


Overvektig?
Plaget av livsstilsykdommer?
Mistet livsgnisten?

Sett av 25. mai 2016 til et unik foredrag

Kom og lytt til foredraget som vil endre livet ditt!
Spis deg frisk, slank og vital på få uker!

25. mai 2016 Kl. 18.00 – 21.30 gir vi deg en unik opplevelse, et foredrag på bare 3 timer vil snu opp ned på alt du trodde om overvekt og livsstilssykdommer.

Forskeren og ernæringsterapeuten Thor Foseid har hjulpet tusenvis av overvektige og kronisk syke til et nytt liv. Han kommer til oss 25. mai og vil gi deg revolusjonerende ny kunnskap om sammenhengen mellom ernæring og helse.

Etter foredraget vil du enkelt forstå hvordan endringer i ditt kosthold vil endre hele ditt liv. Thor Foseid har utviklet kostholdsplaner som er benyttet av mer enn 30 000 personer, og har involvert flere hundre overvektige og kronisk syke i klinisk forskning for å avdekke sammenhengen mellom mat, helse og overvekt. På den måten har Thor Foseid kunnet kvalitetssikre forskjellige kostholdsteorier, og han fremstår i dag som en av de i Skandinavia med mest kunnskap på området.

Budskapet han formidler gjør det enkelt å forstå hvor lett det er å unngå både overvekt og de fleste livsstilsykdommer. Du kan selv erfare dette om du følger en bestemt kostholdsplan i 4 uker (du får utlevert kostplanen under foredraget). Overvektige må ikke bli overrasket om de på 4 uker går ned hele 10 kilo kun ved å utelate visse matvarer.

Og for at du ikke skal tro at budskapet som formidles er bare tomme ord så vil Thor utlevere deg et oppsett med de viktige helseparametre som du kan ta med til fastlegen eller til en klinikk som kan blant annet ta en blodprøve.

Blodprøvene som blir analysert vil avdekke status når det gjelder en rekke viktige helseparametere. Etter at å ha fulgt den utdelte kostholdsplanen i 4 uker, gjentas tilsvarende blodprøver. Forbedringene som avdekkes på denne korte tiden kommer til å overraske både deg og helsepersonellet. Tid for ny blodprøve avtales samtidig som første blodprøve tas.

Foredraget formidler ny og banebrytende kunnskap som gjør det enkelt å forstå årsaken til både dagens overvektsepidemi og til den kraftig økningen i en rekke livsstilssykdommer. Den nye kunnskapen forteller oss at bedre medisiner og stadig mer helsepersonell ikke vil løse problemet. Heller ikke økt fysisk aktivitet hjelper når overvektige skal ned i vekt.

Den nye kunnskapen skaper i stedet forståelse for at visse mennesker reagerer nærmest allergisk på noen av dagens matvarer. Resultat; det oppstår en unormal hormonbalanse, fettforbrenningen stopper, fettlagringen øker, det samme gjør betennelsene i kroppen. Ikke alle rammes av denne type «dårlig helse», ikke alle rammes på samme måte, og for å bli rammet må det i tillegg foreligge en genetisk disposisjon. Det må ikke tolkes dithen at det er noe feil med genene, men i stedet at vårt kosthold ikke lenger er tilpasset vår genetiske arv.

Tilpasninger i kostholdet vil føre til at både overvekt og de fleste livsstilsykdommer raskt forsvinner. Vi er m.a.o. for første gang i historien vitne til at ikke alle mennesker kan spise det samme og forvente «god helse». Dette er kunnskap myndighetene ikke ønsker (les: har mot til) å ta inn over seg og videreformidle til befolkningen, og det til tross for at den helsefremmende effekten ved å endre kosthold lar seg dokumentere på bare 4 uker. Det foreligger også store mengder vitenskapelig forskning som dokumenterer utover enhver tvil disse sammenhengene.

Vi har invitert pressen til foredraget fordi vi er overbevist om at budskapet denne kvelden vil ha stor almen interesse. Vi håper også at tilstrekkelig mange vil ta blodprøver og følge den kostholdsplanen som blir utdelt, slik at resultatene lar seg anonymisere og endringene presentert i pressen. På den måten kan resultatene fra et lite antall personer gi mange tusen et nytt liv.

Vi har også invitert helseministeren og håper han finner tid til å komme.

Velkommen til en helt spesiell kveld, en kveld som kan bli en ny start i ditt liv!
Med vennlig hilsen
Livsglede for Alle AS

Thor Foseid
Thor Foseid