Om oss

Senter for kurs, foredrag, behandling og andre aktiviteter til «Inspirasjon og Livsglede».

Kontaktpersoner

Om oss Tone Merete Åkerlund

Tone Merete Åkerlund

Gründer / Daglig Leder
Tlf: 415 12 977
E-post: tone@livsgledeforalle.no

En 10 år gammel drøm har blitt til virkelighet. Nå står lokalet klart til å arrangere kurs, møter, undervisning og foredrag, som skal inspirere til bedre helse for kropp, sjel og sinn, og føre til positive endringer som gir livsglede. Samtidig har jeg fått noen fantastiske arbeidskolleger som inspirerer, respekterer, støtter og utfyller hverandre.

Etter å ha ”møtt veggen” i 2003 opplevde jeg personlig å få veldig god hjelp fra det etablerte helsevesenet og samtidig ble jeg introdusert til det alternative. Hvor jeg fikk Reiki, gikk kurs som ”Tankens kraft” og tok ”Meditasjonskurs”. Her lærte jeg å snu negative tankemønstre, og lærte meg ”å puste”, og lytte til meg selv. Senere har jeg avlagt eksamen i ”Anatomi, Biologi og Fysiologi” og mottatt kursbevis som Inspirerende Coach. Selv har jeg et holistisk syn på tilværelsen, og tror det er viktig å se hele mennesket.

Derfor ønsker jeg å være en brobygger mellom det etablerte helsevesenet og det alternative. Jeg personlig er av den oppfatning at vi trenger dem begge.

Å få se mennesker komme hit å gå med et smil rundt munnen, med følelsen av å ha fått en opplevelse eller blitt inspirert i hverdagen, gir meg en fantastisk Livsglede.

om oss Anette Åkerlund

Anette Åkerlund

NNH godkjent Biopat (udannet ved Tunsberg medisinske skole)

Utdannet omsorgsarbeider

Tlf. 918 78 677
E-post: anette@livsgledeforalle.no (Livsglede for alle)
E-post: anette_aakerlunds@hotmail.com (Helhetlig Helse – Biopat Anette Åkerlund)

Nettside Helhetlig Helse-Biopat Anette Åkerlund: https://helhetlighelse.bestille.no

Anette jobber som kontor/administrasjonsmedarbeider, tilrettelegger ved utleie av lokalet og arrangør av arrangementer. Samt medhjelper ved produksjon og distribusjon av brødmiks.

Utenom driver hun klinikken Helhetlig Helse- Biopat Anette Åkerlund som leier lokale hos Livsglede for alle.

Der benytter hun seg av Biopati (biologisk medisin) som er en naturmedisinsk analyse og behandlingsmetode som brukes til å gjenopprette balanse og likevekt i kroppen. Som Biopat har hun fokus på å finne årsaken til hvorfor og hvordan sykdommer/ubalanser oppstår.

På bakgrunn av grundig gjennomgang av sykehistorie (anamnese), blodanalyser, irisanalyse, tungeanalyse, fotsone og øreakupunktur mm. lager hun en biopatisk protokoll spesielt tilpasset hver enkelt. Denne inneholder kostholdsråd og anbefalte naturpreparater som kan hjelpe kroppen å regenerere.

Lyst å lese litt mer om hva biopati er, kan du trykke på linken her.

Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon for mer info, spørsmål eller timebestilling.

Trond Ullenes

CNVC Certified Trainer, Inspirerende Coach ™, kurs- og foredragsholder.

Tlf. +47 926 04 600

E-post: trond@ullenes.no

Hjemmesider:

https://heart2heart.academy/

https://www.trondullenes.no/

Trond er en sterk og levende formidler, som er opptatt av å skape kontakt med publikum. Humor og tankevekkende eksempler er viktige ingredienser i hans foredrag, kombinert med faglig tyngde. Han bevisstgjør og utfordrer. Målet er å skape læring, begeistring og personlig handlekraft, samt gi konkrete tips og verktøy som deltakerne kan ta i bruk umiddelbart.

Trond har bakgrunn som leder, tillitsvalgt og verneombud, med arbeidserfaring fra både privat og offentlig virksomhet, og kjenner næringslivet særdeles godt. Han har omfattende utdanning som coach fra Norge og Storbritannia, og har reist rundt i verden og lært fra de mest anerkjente psykologer, motivatorer og coacher internasjonalt. Han er sertifisert trener i Ikkevoldskommunikasjon/Kontaktskapende kommunikasjon, ved Center for Nonviolent Communication, samt sertifisert Inspirerende Coach ™ ved Ringom Instituttet.

Inspirasjon, motivasjon, empatisk og tydelig kommunikasjon, bygging av suksess-kultur, mental trening, coaching, konflikthåndtering, omstillingsevne, personlig handlekraft og lagspill er nøkkel-kompetanse.Trond har solid erfaring med å snu frustrasjoner og skape ny entusiasme og kraft hos enkeltpersoner og i prestasjons- og arbeidsgrupper, samt som mekler og rådgiver i personalkonflikter.

Trond driver enkeltpersonforetaket Sterk Formidling, med underavdelingen Heart2Heart Academy og er bosatt i Stavanger. Han er forfatter av boken Bli en inspirator (Commentum 2016).

Trond Ullenes bidrar med opplæring og veiledning for både bedrifter og privatpersoner.

Hans foredrag, kurs og individuell coaching og veiledning kan holdes på norsk og engelsk.

Adresse

Livsglede for Alle AS

Bedriftsveien 15

4313 SANDNES

Org.nr: 994164384

Kontakt oss

Send oss en e-post eller kontakt oss direkte via skjemaet under

Send e-post post@livsgledeforalle.no