En kropp i balanse- La din mat være din medisin.

Dato: 27.10.19

Kl: 17.00-21.30

Pris: Nok 300,-

Påmelding via vår nettbutikk: link kommer

Arrangører: Eva Fjeldstad, Hugo Olsen, Ivar Tjøme Jensen, Reiulf Holm & Anette Åkerlund


Vi inviterer til helsekveld med flere spennede tema.

Dette blir en kveld for alle som ønsker bevissthet rundt sammenhengen mellom mat og helse, som nå også er bekreftet av mye ny forskning.

En vil lære hva en kan gjøre for å bedre helsen sin og forebygge livsstilsykdommer som så mange sliter med i dag.


Tarmhelsen

Mange har i dag på grunn av dagens moderne kosthold, overdreven antibiotika bruk, stress mm. fått en tarm som er i ubalanse. Dette er noe vi i dag ser har stor påvirkning på den fysiske og psykiske helsen vår.

Du vil lære hvordan maten påvirker tarmhelsen og bakteriene i tarmen vår, og hvilken mat som har negativ og positiv innvirkning. Slik at du kan spise deg til en god tarmhelse, som igjen vil ha stor effekt på den generelle helsen din.


Fettsyrebalansen

Mange har ubalanse mellom de essensielle fettsyrene omega 6 og 3, dette kan være en medvirkende faktor til utviklingen av mange livsstilsrelaterte helseplager, og kan knyttes opp mot flere ugunstige helsebivirkninger. Som økt betennelse i kroppen, ømme og stive ledd, muskelsmerter, konsentrasjonsvansker, svekket immunforsvar, redusert stoffskifte, spenninger og uro, hudproblemer, søvnproblemer, humørsvigninger og problemer med vektnedgang for å nevne noen.

Vi vil snakke om hvilken mat som er med på å lage denne ubalansen og som fører til inflammasjoner i kroppen vår. Hvilke matvarer og tilskudd som du kan ta for å hemme disse inflammasjonene og komme tilbake i balanse på fettsyrene.


Syre/base-balansen

Kroppen vår forsøker å holde en likevekt i ph-verdien, akkurat som den holder likevekt når det gjelder temperatur, men om avgiftningsorganene våre bli overbelastet med syreoverskudd, vil den begynne å lagre dette overskuddet i kroppen vår.

Vi vil snakke om hvordan maten vi spiser påvirker syre/base-balansen i kroppen og hvorfor denne balansen er så viktig. Hvordan man kan være besvisst og tilberede maten slik at den blir minst mulig syredannende/skadelig.


Det vil bli flere pauser denne kvelden med kaffe, te og nøtter, smaksprøver av balanseolje(Zinzino), fermentert mat og drikke, brød laget av Thor’s Brødmiks og vann med ph-dråper (Feelstrong)

Dersom noen skulle ønske, vil det også bli mulig denne kvelden å få kjøpe:

  • Signert bok av Eva Fjeldstad
  • Ph-dråper Feelstrong
  • Tatt egen fettsyrebalanse test og eventuelt få abonnere på balanseolje
  • Thor`s Brødmiks


Litt om foredragsholderne:


Eva Fjeldstad er forfatter av bøkene “Takk for maten”, og har arbeidet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer siden 2005. Hun startet da egen praksis etter tre år som generalsekretær for Norske Homeopaters Landsforbund. Eva har undervist terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi og foreleser nå ved Tunsberg Medisinske Skole, Biopatutdanningen.
Hun driver utstrakt kurs- og foredragsvirksomhet ved siden av en praksis der hun tar imot pasienter som blant annet sliter med fordøyelsen, og har også laget nettkurs om tarmhelsen.
Eva er også sosionom, har lederutdanning fra BI, og hun hadde ulike lederstillinger i Kriminalomsorgen i over 20 år før hun begynte å studere medisin og utdannet seg til homeopat.


Hugo Olsen fra Vinterbro i Akershus kommer tilbake til Sandnes med
sitt populære og inspirerende foredrag om hva vi kan gjøre for å
forbedre vår helse, og forebygge livsstilssykdommer
Hugo har tidligere jobbet med hjelpemidler til helsesektoren
(spesielt til eldreomsorg) og har sett med egne øyne hvor viktig det
er å forebygge.Han har i flere år studert helse og ernæring, og etter
å ha lært og erfart de siste 7 år hvor grunnleggende det er å ha en
optimal fettsyrebalanse.Ivar Tjøme Jensen og Reiulf Holm vil presentere Feelstrong som selger alkalisert hydrogen vann som er et vann som er syrenøytraliserende og har en sterk antioksidant virkning på kroppen. Slik bidrar de til å kunne hjelpe mennesker til å få en kropp i balanse og mer energi.
Anette Åkerlund Biopat student ved Tunsberg Medisinske Skole,
jobber også hos Livsglede for alle som medhjelper, planlegger og
arrangør av forskjellige arrangmenter. Hvor målet deres er å arrangere
kurs/workshoper, foredrag til inspirasjon og livsglede. Livsglede for alle selger også Thor’s Brødmiks, som i dag distribueres til kunder rundt i hele Norge.


Vi ønsker dere hjertelig velkommen !❤️